Our Mission is Precision

Olemme tarjonneet jo 20 vuoden ajan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia teollisuuden palveluita. Alihankinnan lisäksi valmistamme laadukkaita kotimaisia MKH Press ja MKH Lift -tuoteperheiden tuotteita pitkällä kokemuksella. Tarjontaamme kuuluvat mm. standardimalliset ja räätälöidyt hydrauliset puristimet sekä nostomagneetit.

Konesuunnittelu

Kehitämme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Hoidamme mm. suunnittelun, 3D-mallinnuksen, simuloinnin ja dokumentoinnin.

 

Lue lisää

Nostolaitteiden tarkastus ja huolto

Tarjoamme määräaikaistarkastuksen toimittamillemme magneettinostimille. Tarkastukseen kuuluvat ohjauselektroniikan ja akkujen sekä mekaanisten osien tarkastus ja testaus.

 

Lue lisää

Alihankinta

Alihankintapalveluihimme kuuluvat mm. CNC-työstö, lasertyöstö, kokoonpano ja 3D-tulostus.

 

Lue lisää

Omat tuotteet

Valmistamme laadukkaita MKH Press ja MKH Lift -puristimia sekä nostomagneetteja. Valikoimaamme kuuluvat myös esim. telansiirtovaunut.

 

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit helposti tilata laskulla mm. hydraulipuristimien tiivistesarjoja, sirpalesuojia sekä muita varaosia ja apuvälineitä.

 

Lue lisää

Lisävarusteet

Hydraulipuristimiin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita ja esim. valmistamamme sirpalesuojat sopivat myös muiden valmistajien puristimiin.

 

Lue lisää

Ajankohtaista

Käsi- ja sähkökäyttöiset hydraulipuristimet konepajoihin ja tuotantolaitoksiin

Valmistamme puristimet konedirektiivien mukaisesti ja ne täyttävät turvallisuus- ja muut määräykset. Hydraulipuristimillamme on 36 kuukauden tehdastakuu.