Our Mission is Precision

I över 20 år har vi försett våra kunder med omfattande industritjänster. Förutom underleverantörsverksamheten tillverkar vi högkvalitativa produkter i MKH Press- och MKH Lift-produktfamiljerna med vår omfattande erfarenhet. Vårt sortiment inkluderar, till exempel, standard och skräddarsydda hydraulpressar och magnetiska lyftar.

Maskinkonstruktion

Vi utvecklar konstant innovativa lösningar för att bemöta våra kunders behov. Vi erbjuder t.ex. 3D-modellering, simulering och dokumentation.

 

Läs mer

Inspektion och service av lyftutrustning

Vi tillhandahåller schemalagd inspektion av de magnetiska lyftredskap som vi levererar. Inspektionen inkluderar inspektion av styrelektronik och batterier, såväl som inspektion och testning av mekaniska delar.

 

Läs mer

Underleverantörsverksamhet

Våra underleverantörstjänster inkluderar CNC-bearbetning, laserbearbetning, montering och 3D-printing.

 

Läs mer

Våra produkter

Vi tillverkar högkvalitativa hydraulpressar och magnetiska lyftverktyg under våra MKH Press och MKH Lift produktfamiljer. Vårt sortiment inkluderar även t.ex. hydrauliskarullvagnar och stora utrdragare.

 

Läs mer

Webbutik

Du kan enkelt beställa t.ex. tätningspaket till hydraulpressar, splitterskydd och andra reservdelar och tillbehör i vår webbutik.

 

Läs mer

Tillbehör

Till hydraulpressar erbjuder vi ett kringutrustning och splitterskydd. Våra splitterskydd kan även användas för pressar av andra leverantörer.

 

Läs mer

Aktuellt

Hand- och eldrivna hydraulpressar för verkstäder och produktionsanläggningar

Vi tillverkar hydraulpressar i enlighet med maskindirektivet och de fullföljer säkerhets standarderna.